Панкейки зі шпинатом дуже корисні, адже листя шпинату містить велику кількість вітамінів, білків, клітковини, заліза та зберігає свої корисні властивості навіть після теплової обробки.
Для рівномірного кольору панкейків шпинат подрібнюють у блендері до однорідності. Борошно додають невеликими порціями, аби уникнути утворення грудочок та домогтися бажаної консистенції тіста. Воно повинно бути в міру густим, але при цьому досить швидко стікати з ложки.
Щойно на поверхні з'являться бульбашки, перевертайте й підсмажуйте з іншого боку. Легка золотиста скоринка означає, що панкейки готові.
Подавайте зі сметаною, вершковим соусом чи густим йогуртом. Доповнити страву можна свіжими овочами, м'ясом або шматочком слабосоленої сьомги.
ІНГРЕДІЄНТИ
Смачного!
Comments